Sa o zicem drept! Ati vrut, la un moment dat, sa va faceti site. Chiar ati vorbit cu cineva, ati dat, poate, si un avans, dar inca nu sunteti online. Nu v-ati mai risca sa cheltuiti alti bani, nu aveti nici timp sa adunati informatii si poze pentru site, si, pana una alta, afacerea dvs a functionat foarte bine pana acum si fara un site.

Nu va poate garanta nimeni ca un site va aduce clientii de unul singur. E nevoie de un produs sau de servicii bune, de preturi bune, de detalii despre afacere, de promovare, etc. pentru a determina clientii sa cumpere de la dumneavoastra. Dar va putem garanta ca, neavand site, fiecare potential client care a cautat dupa produsul/serviciul dvs pe google, a ajuns pe pagina unui concurent si, in majoritatea cazurilor, a si cumparat de la acela si nu de la dumneavoastra!

Si, ca sa va dovedim, mergeti pe Google si scrieti produsul sau serviciul oferit. Cautarea va va arata lista site-urilor concurentilor. Daca pe langa denumirea produsului sau a serviciului, scrieti si localitatea in care activati, veti vedea firmele locale concurente. Evident, aceleasi informatii sunt vazute si de clientii pe care ii pierdeti, neavand site.

Uitati experientele neplacute si costurile enorme! Un site va costa cat o ceasca de cafea, in fiecare zi. Dati-ne un telefon si bem impreuna o cafea, in timp ce va pregatim afacerea pentru mediul online!

keyboard_arrow_up