Bun la toate

Compania s-a infiintat din dorinta de a oferi servicii de calitate locuitorilor zonei in care activeaza.

Mereu se poate intampla ca ceva sa nu mearga si sa nu stii la cine sa apelezi. Se poate defecta instalatia de incalzire a casei, pot aparea probleme la reteaua electrica, etc. In aceste momente dificile, ne-am gandit sa va fim aproape.

Din echipa noastra fac parte: un instalator si electrician, iar pentru lucrarile de constructii si reparatii dispunem de o echipa specializata cu utilaje tehnologice foarte performante.

Sediu: Mosnita Noua

Zona de activitate: Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche

Servicii oferite:

  • Instalatii sanitare – Instalația unei case/ apartament reprezintă o etapă a produsului final pentru care trebuie să oferim atenție. La modul general, instalațiile sanitare cuprind trei subdivizii: instalația de apă rece, instalația de apă caldă, instalația de canalizare.
  • Instalatii electrice – Dacă vreți să schimbați instalația electrică pentru că timpul își spune cuvântul sau să o luați acum de la zero într-o casă nou construită, trebuie să aveți în vedere primul pas: intocmirea unui proiect care să fie în conformitate cu normativele în vigoare. Proiectul este realizat doar de un specialist în domeniu.
  • Constructii si reparatii – În procesul de amenajare a casei, finisajul reprezintă o etapă importantă pentru aspectul mult dorit. De aceea, trebuie ținut cont de calitatea materialelor și bun-gust din partea echipei specializate.
  • Zugraveli si tencuieli – Servicii de inalta calitate pentru locuinta ta.
keyboard_arrow_up