Despre noi

Cele mai frumoase povesti despre firme sunt cu garajul in care si-au inceput istoria.

Soft Build a inceput in camera mica a unui apartament de la etajul 2, cu viziunea ca fiecare client poate primi aplicatiile de care are nevoie. Era in 2006, firmele mari abia se informatizau, iar pentru cele mici era un plan pe termen lung realizarea unui site sau a unei aplicatii in care sa-si gestioneze activitatea.

Urmatorul birou a fost la Incubatorul de Afaceri din Timisoara, UBIT, unde ne-am adunat visurile si le-am dat forma celor 20mp. Acolo am invatat sa lucram in echipa, sa planificam proiectele, sa ii coordonam pe studentii care veneau in practica sa invete programare. Tot atunci, am ales CodeIgniter ca framework de dezvoltare pentru proiectele in PHP si OpenCart pentru magazine online. Mai tarziu, am ales WordPress ca platforma pentru site-urile de prezentare si NativeScript pentru aplicatiile mobile.

Echipa s-a mutat, de-a lungul timpului in sedii mai mari, dar am dus cu noi atmosfera calda si am pastrat cu grija pasiunea de a oferi produse si servicii croite pentru client.

Iar clientii au crescut alaturi de noi, an de an, aducand alti colaboratori si educandu-ne reciproc in ceea ce priveste serviciile de IT si comunicarea in business. Dar lectia cea mai valoroasa pe care clientii ne-au dat-o mereu e cea a increderii, prin curajul de a ne lasa sa gasim soltutii pentru nevoile afacerilor lor.

Si pentru asta, vom fi mereu recunoscatori!

1
Clienti multumiti
1
Proiecte finalizate
1
Cesti de cafea
1
Ore lucrate

Pasiunea noastră pentru ceea ce facem este redată în Serviciile noastre

Realizare Website de prezentare

Esti prezent online, unde au acces milioane de oameni din toata lumea, in permanenta

Design grafic

Carti de vizita | Invitatii | Flyere | Pliante | Rollup | Mape | Logo

Realizare Magazin online

Vindeti online produse si servicii cu cea mai buna platforma de magazin virtual.

trending_up

Optimizare WEB

Cu ajutorul tehnicilor noastre de promovare te vom plasa in topul cautarilor din mediul online

Software la comanda

Realizăm aplicații web, aplicatii Andorid, aplicatii IOS pentru diferite domenii de activitate în funcție de nevoile clientului.

Gazduire WEB

Stabilitate la viteze ridicate. Alege-ți soluția de găzduire web și creează site-ul perfect!

Menu