After School Adventures este un serviciu care se adreseaza parintilor preocupati de copiii lor, dar prea ocupati. Daca aveti un copil special in clasa pregatitoare sau in clasele I-IV, aduceti-l la un after school special. La noi accentul se pune atat pe acumularea de cunostinte, cat si pe dezvoltarea personalitatii, noi pregatim copiii pentru scoala, dar si pentru viata. Nu este de ajuns ca un copil sa-si faca doar temele si sa ia calificative extraordinare la scoala, copilul trebuie sa comunice, sa socializeze, sa stie sa reactioneze in diverse situatii, sa fie competitiv.

Pentru ca vrem sa venim in ajutorul parintilor am introdus programul de Before School! La noi cel mic va lua parte la diferite activitati precum efectuarea temelor, servirea mesei de pranz si multe altele de dezvoltare personala!

Asiguram transportul catre scoala!

Daca esti din zona Sagului, Fratelia, Girocului este o oportunitate potrivita pentru a ocupa timpul copilului tau, dimineata, inainte de scoala.

ASA KIDS CENTER este un before & after school specializat pentru copii cu parinti ocupati care vor sa se distreze si sa invete lucruri noi!

Strada Emile Zola nr 19!

keyboard_arrow_up